Velkommen

Gennem bloggen forsøger jeg, at forholde mig til livets oplevelser med glæde, omtanke og positivitet.

torsdag den 27. oktober 2016

Han ser mig

 

 Hans øjne er sorte og har det helt specielle blik, som kun Han har. Jeg er fanget af det.

 Han kommer om til min stol, samler mit hår ovenpå hovedet og hiver mig op og stå. Jeg føler, hvordan jeg bliver slap i kroppen og alt stilner indeni. Jeg står på tæer, men han hiver stadig blidt opad. Det smerter let i hovedbunden, da nogle af hårene bliver revet ud.
Jeg giver mig. Han hiver mig rundt i stuen, jeg dingler lidt som en kludedukke, prøver at holde balancen samtidig med, at jeg er forsvundet ind i mig selv. Stønner blidt.
Livet står stille i noget tid. Sådan er det altid, når man tager mig i håret.

Jeg sidder på stolen igen med benene spredte, kønnet er udstillet, vådt og åbent. Han sidder overfor og holder mine ben adskilt med sine. Den ene hånd kærtegner min klit, blidt med spydt, den anden har fat omme i mit hår. Han er stærk og jeg kan ikke bevæge hovedet. Hans øjne borer sig ind i mine, og jeg er næsten hypnotiseret. Jeg hyperventilere lidt, både af fryd, lidt angst og af den seksuelle varme, der strømmer igennem kroppen.
Jeg er liderlig og har svært ved at sidde stille. Han bevæger en finger hen over klitoris, ganske forsigtigt, igen og igen. Ægger mig. Der bliver vådt på stolen.

Han ¨ser¨mig. Helt derinde, hvor ingen andre kommer.. næsten heller ikke mig selv. Jeg er ganske nøgen for hans blik. Han giver aldrig slip med blikket, når først jeg er der. Holder blikket fast, mens han gør ting ved min krop. Hvis jeg rør på en kropsdel og ikke har fået lov, behøver han blot rejse det ene øjenbryn og jeg bliver undskyldende og forfjamsket. Mit højeste ønske i dette øjeblik er at gøre alt for at gøre han tilfreds. Hele verden drejer sig om det, der sker lige dér i forbindelsen mellem os via blikket.

Det er frydefuldt og voldsomt på samme tid. Og stærkt vanedannende.

Hjertet bliver blidt og lukker verden ind. Verdens trummerum forsvinder og indtages af lyst og liderlighed, erotik, våde lange kys og varme hænder overalt på kroppen. Klimakset nærmer sig, og blikket holder mig fast.

Pludselig giver han slip og det føles som om jeg fryser. Han rejser sig og jeg føler mig med et helt alene. Sidder stille. Et spanskrør lægger sig på min skulder. Jeg ved, han vil slå med det, enten fordi jeg har været ulydig lige nu eller på et andet tidspunkt. Det betyder ikke noget, jeg har været ulydig, fordi han siger det. Det nytter ikke at sige ham i mod.

Jeg er ikke god til smerte, og det ved han. Det tænder ham, at se min frygt. Han siger, at nu er det her og at jeg jo ved, hvad det bruges til. Uden varsel rammer det mit inderlår. Jeg råber højt. Smerten er ulidelig, men samtidig har han taget fat i mit hår, så jeg bliver stille indeni. Jeg tager i mod smerten, fordi han har mig. Jeg ved, at han HAR mig, har fat i mit indre, i min vilje og i mig. Han trækker mig kun til grænsen, lidt over den men aldrig for meget.

Han griber mig. Ligger i hans favn med tårer på kinden. Føler hans arme om mig og hans trøstende ord. Kønnet er hævet og jeg er voldsomt liderlig, hele kroppen skriger efter at blive taget. Og jeg ved at mit ønske bliver opfyldt lige om lidt.

Trøjborg. Med Hr. B. Sommeren 2016
soltøsen

onsdag den 26. november 2014

Os tre


Han er kommet, da jeg ankommer.
Hun åbner døren for mig, smiler og giver mig et knus. Vi går ind i stuen, sidder i sofaen og snakker lidt. Jeg mærker deres nærvær, nervøsiteten og lidt ophidselse der hænger blidt i luften.

Vi sidder på hver vores side af ham. Han rører lidt ved vores ben, mens han snakker. Så rejser han sig og sætter sig bag hende. Hendes kjolen er knappet op og hendes bryst viser sig. Hun har rød BH på, og over den har hun en sort net-kjole. Jeg rør forsigtigt ved brystet over kanten og vi snakker lidt om, hvor fin hun er i den.

Han omfavner hende bagfra og begynder at kæle for hende. Hun læner sig frem og tager kjolen af. Vi ser på hinanden, vi kysser.
Læberne er så blide og søde, tungen er så utrolig blød, fin og lille. Tungerne leger, vi smager på hinanden. Det er så anderledes at kysse en kvinde. Sensuelt og vådt, blødt og hengivent.

Vi tager tøjet af. Nu er vi nøgne alle tre. Soveværelset er blidt oplyst og vi skubber hende blidt ned på sengen, og jeg tager om hendes bryst. Igen denne forskel fra min egen krop. Hendes er mere fast, brysterne er silkebløde og vorten er smukt fremtræden. Den stritter.
Jeg kysser den og suger på hendes bryst, lader tungen glide rundt om vorten. Den er så fin og hård. Brystet ligger fint i min hånd, lyser hvidt med den mørkebrune plet i midten. Jeg er fascineret.

Han beder mig om at slikke hende, jeg bevæger mig ned imellem hendes ben. Han stiller sig bagved mig. Han tager fat i min kusse, aer den, kæler for den, stikker en finger op i mig. Jeg begynder at kysse hendes lår, lader tungen glide langsomt op og ned. Finder hendes revne, tungen glider nænsomt ind mellem skamlæberne. Hun stønner. Jeg går på opdagelse, smager på hende, lader tungen finde de små folder, udforsker. Jeg finder hendes klit, sug blidt i den. Hun stønner og klynker. Min savl blander sig med hendes safter, hun er våd og åben. Tungen glider ind i kussen, der er så blødt og varmt.

Han trænger op i mig, jeg giver mig, stønner og må vende hovedet mod hendes lår, mens jeg nyder hans pik i mig. Den er stor og tyk, jeg kender den godt, og mærker hvordan han igen fylder mig ud, næsten til bristepunktet. Han støder til, og jeg finder igen hendes skamlæber, som jeg suger på mens mine klynk blander sig med spyttet.

Vi har skiftet plads. Jeg sidder ved hendes side, hun er på ryggen, mens han trænger op i hende. Jeg kigger forventningsfuldt på hans tykke lem, der trænger op i den kusse, jeg har gjort klar til ham. Ved den er våd og føjelig. Ser den trænge dybt ind og begynde at bevæge sig ud og ind. Jeg er voyeur.

Mit ansigt er over hendes kusse, mine læber og tunge leger med hende, mens hun bliver taget hårdt af ham. Ind imellem rammer min mund hans pik. Hun stønner vildt og vrider sig. Jeg suger hårdere på hendes klit, lader tungen komme godt ind imellem skamlæberne.
Han standser og får hende op på alle fire. Støder hårdt op i hende bagfra. Jeg ligger op af hendes og aer hendes ryg, finder brystet og kæler for det. Hun ligger med hovedet ned i sengen og hendes klynk tager til. Hun bliver mere højlydt, mens han støder hurtigere. Han ved, hvad der skal til for at hun kommer.

Sengen ryster og han tager hende hårdt en sidste gang mens hun kommer med høje klynk og råb. Hun klemmer min hånd og jeg ligger forundret ved hendes side, men jeg kigger op på ham. Han trækker sig ud af hendes. Hans hånd finder min kusse, flere fingre trænger op i mig. Han finder mit punkt og rytmisk bearbejder han det. Jeg mærker kussen trække sig sammen, mærker væsken der løber fra mig og sprøjter lidt på mine lår.

Det er tid til pause og væske, smiler og latter. Aftenen fortsætter med mere sex, opdagelse, forløsninger og grænser der blev rykket.

--

ArtikelI dag fandt jeg ud af, at min blog bliver nævnt i en artikel i Ekstrabladet. Den stod først på en liste over frække erotiske blogs, de fremhævede.

Jeg er utrolig stolt, må jeg indrømme. Det er en glæde, at andre kan lide det, jeg skriver og nyder de erotiske og seksuelle tanker, der kommer fra mig. Mit skriveri har stået stille i en periode, pga flere forskellige personlige ting. Men jeg har ordene i hovedet .. og de begynder at komme på papir igen. Denne anerkendelse kan måske også sætte lidt skub i det.. smiler…

Igen vil jeg takke alle jer, der læser med :)

Artiklen handler om swingerlivet og nævner at en del personer fra bdsm miljøet skriver blogs om deres oplevelser og fantasier.
Den kan findes her


søndag den 9. november 2014

Sanseligt
Sanseligt

Hans hænder er stærke.
Bløde strøg hen over mine lår, over ballerne.

Jeg er på alle fire på det hårde gulv. Hans hånd i mit hår, mens han står bøjet over mig. Han kalder mig slem. En slem tøs. Jeg har været udfordrende, brysterne og røven.

Hånden kommer ned mellem mine ben, jeg spreder dem lydigt. Han mærker efter, om jeg er tændt. Han hiver bestemt i håret, så hovedet bøjes bagover. Hans stemme hvisker i øret, at jeg jo ikke kan kontrollere mig, og at jeg må straffes.

Jeg ligger med overkroppen mon gulvet og røven i vejret. Slagene falder, ikke mange kun lige nok til at jeg ved, jeg har været slem.

Oppe at stå står han tæt bagved, han omfavner mig med den ene arm, og med den anden har han bestemt fast i min hage, han klemmer til og munden åbnes.. han kysser mig.. hans tunge invadere mig bestemt og lidt brutalt. Hans hånd er mellem lårene og en finger er oppe i mig. Han gør mig klar til at blive hans kneppedukke, om lidt hvor jeg skal ligge bundet på sengen. Klar til Ham.

Liderligheder raser. Jeg elsker denne tilstand. Det bliver tåget inde i hovedet, og jeg sanser kun lige dette øjeblik. At være til rådighed. At være åben og tilgængelig på alle planer.

Roen kommer nu. Den svøber sig om mig. Jeg er glad.

lørdag den 10. maj 2014

Poly glæder

                                                         


Døren går op. Hans ansigt viser det hele. Glæde, nysgerrighed …. Han er meget spændt, kan jeg se.

Han omfavner mig og vi kysser.. dybt. Jeg ser ind i hans øjne og store grin sætter sig på vores ansigter.

"Lilleput, fortæl, hvordan gik det?"

"Jeg har haft en helt fantastisk aften. Jeg er blevet kneppet grundigt, forfra og bagfra, i mange timer. Og så har jeg suttet pik, givet deepthroat, så jeg har helt ondt i kæberne."
Jeg griner og ler … og ved jeg stråler! Jeg er fyldt op med indtryk og mange følelser efter en nat med en elsker.

"Hvad med dig?"

"Jeg har slikket fisse og givet mange orgasmer. Og så har jeg fået smæk med brændenælder! Det giver en meget speciel følelse i ballerne. Den er der stadig, det summer dybt ind i huden. Vi har hygget."

Vi ser på hinanden. Længe og dybt. Fokusere igen på hinanden og vores energier.
Vores oplevelser med den andre sidder lige under huden. Som vi har oplevet før, så nærer det vores samvær med glæde og en helt speciel tilfredsstillelse.

Jeg bliver stadig forbavset over den glæde, der fylder mig, når jeg ser ham igen efter flere dage fra hinanden, og hvordan hele min krop fyldes med ren glæde og lykke over, at han er i mit liv. Taknemmelighed er der også. Over den rigdom på kærlighed og samvær vi får lov at have med hinanden og de andre dejlige mennesker, vi vælger at være sammen med.

Poly-liv kan være ret fantastisk.

mandag den 5. maj 2014

Sjælen vendt mod solenFor lang tid siden skrev jeg bl.a. " Længes efter at brede armene ud og løfte hovedet op mod solen"

Nu er den tid kommet! Jeg vender ansigtet mod solen og tager imod dens varme og lys.

Endelig kommer glæden og energien tilbage til livet. Det går langsomt, men fremad.

Jeg har hevet mig selv op ad mudderet og står ved kanten. Afgrunden lurerede, men fik ikke overtaget. Den vil altid være der, men jeg har sejret endnu engang.

Sucess!!

søndag den 13. oktober 2013

En rebet affæreVinden kryber søgende op under frakken, skarpt forfulgt af gåsehuden. Huden prikker i den kølige aftenluft.
Rebene strammer rundt om lårene og presser skamlæberne sammen. De buler ud og er blodspændte. Hvert skridt sender lystfyldt smerte gennem kvindens underliv. Der, hvor rebene er begyndt at blive fugtige af hendes sekreter, dannes tynde røde striber.

Brystvorterne stritter mod den ru frakke. Selve brystet er stramt bundet op og man aner blodudtrækninger i huden. Kvinden har reb bundet kunstfærdigt rundt om kroppen og armene. Fra skulder til hage sidder rebet i fine runde ringe, der fastholder hovedet i en stram opret positur. Hun tripper af sted med små skridt i de høje stiletter.

Limousinen venter som aftalt ved den lille park på hjørnet. Han gav bestemte ordre, da han sendte hende ud af døren. Små skidt, rank holdning, nedslået blik.

Hun stiger ind i vognen. I det hun sætter sig, presser rebene skamlæberne hårdt sammen og det giver et ryk af smerte i kroppen. Der undslipper hende et meget svagt gisp, men hun tager sig hurtigt sammen igen.

Hun fornemmer en andens tilstedeværelse.

Han nyder synet af hende, da hun spreder benene for at stige ind i bilen, og det glimt han får af rebene, der smyger sig om hendes lår. Han bemærker hendes lille udbrud, ved at det vil koste hende senere. Han lader hende sætte sig til rette og fornemme, at han er der.
Da han rømmer sig, stivner hendes krop, men hun beholder blikket rettet mod gulvet.

Hans hånd finder hendes albue og han lader hånden glide op ad frakkeærmet, op til håret. Hendes lange hår er samlet og bundet til et kort reb, der hænger ned ad ryggen.
Han lader hånden kærtegne rebene omkring hals og nakke, ser hende slappe lidt af.

Med en lav stemme fortæller han hende, hvad der skal ske. Roser hende for at have mødt op som aftalt. Dette er hendes sidste chance for at sige fra. Hun nikker, efter en kort pause, da han beder om hendes konfirmation af aftalen.

Stemmen er mørk og sensuel, blid og kraftfuld på samme tid. Den beder hende tage frakken af, hvilket hun gør med hænder, der ryster lidt. Hånden tager om nakken og tvinger hende blidt, men bestemt, ned på alle fire på limousinens gulv. Her står hun, ydmyget og nøgen, kun iført reb.

Fra nu af gælder kun Hans ord, Hans lov.

Noget koldt lægger sig på hendes ene balle, småt og rundt. Varme fingre kærtegner ballerne, håndfladen rammer og varmer hende. Våde spytfyldte fingre kærtegner anus, trænger op i hende. Derefter bliver anal-krogen sat op. Hun mærker hovedet trækkes tilbage, da den bindes til rebet i hendes hår.

Derefter bliver det mørkt. Han hvisker blidt til hende, mens blindfoldet strammes til. Ord strømmer hende i møde. Vulgære ord, frække ord, ydmygende ord, som får sekreterne til at løbe fra hende.
Han mærker efter og giver hende en reprimande for at være liderlig. Han nyder, at hun ikke kan se det tilfredse sultne udtryk, han har.

Han trækker hende op at sidde.
Bilen holder stille. Han stiger ud og hjælper hende ud. Der står hun i den blide sommeraften, udstillet i reb og anal krog.
Han sætter en kort kæde fast mellem anklerne, i de kunstneriske rebmanchetter. Armene fastgøres bag ryggen og et reb bindes til rebene på brystet og hun bliver trukket langsomt af sted, som den slavinde hun er. Som en ydmyge slave, der kan inspiceres af alle, der måtte kigge i deres retning.

Han ser, hun tripper for at holde balancen, mens hun finder sig tilrette i gangen på stiletterne i hendes blændede tilstand. Synet af hendes ydmygede situation får hans lyst til at vokse. Hans lyst til at se hende på knæ; helt underkastet hans vilje.

De standser foran en store port. Der høres dunkene musik og stemmer i nærheden. Porten åbnes og de går ind. Hendes sanser er skærpede. Lugten af røg og flere mennesker når hende. Der tales dæmpet omkring hende, og hun bliver igen ført af sted.

De når et mindre rum og han stiller hende i midten. Han nikker til de andre, der er tilstede, og de omringer hende. Mange hænder røre blidt ved hende, overalt, rolige kærtegn. De har hovederne tæt ved hende, de hvisker og ånder på hende.
Han ser forvirringen i hendes kropssprog. Suger det til sig.

Pludselig er der mange hænder på hende, og hun trækker sig uvilkårligt fra dem. Men der er mange, og deres berøringer sender jag af lyst gennem kroppen. Hendes sanser er overvældet af deres kropsdufte; begær, sved, parfume, kussesaft og sperm.
Deres ånde varmer huden i korte øjeblikke, og hun mærker også en tunge hist og her. Fingre røre huden, kommer ind under rebene, trænger op i hende, i kussen, i munden, i anus. Hun bliver gisper let og liderligheden fylder igen kroppen.

Lige så pludseligt standser de og forsvinder helt. Hun står alene på gulvet.

Igen føler hun rebet, der trækker hende af sted.

Denne gang kommer de ind i et større rum. Der er mange, og der snakkes dæmpet. Hun mærker varmen fra en pejs. Hun bliver presset ned over et kort højt bord. Rebet bliver fastgjort i gulvet og et reb bindes i rebet der holder anal-krogen. Dette reb er fastgjort i loftet, så hendes hoved fastholdes nu i en svævende tilstand. Bordet ender under brystet, så hendes bryster er frie. En spidergag presses ind i munden på hende. Kæden mellem anklerne fjernes.

Langsomt kæler hans hænder for ballerne igen. Slagene rammer, støt og fast. Hun savler ud af sin åbne mund. Han leger med anus og anal-krogen, lader den glide ind og ud. Den fjernes. En finger, derefter to trænger op i hendes røv. De bearbejder hendes hul. En stor buttplug sættes op i hende, og hun føler sig udspilet.

Hun føler ydmygelsen, det grænseoverskridende i situationen. En lystfyldt panik sætter sig i hende, og hun begynder at kæmpe mod rebene. Straks er han der og lægger en hånd på hendes ryg. Han tager fast i hendes hår og rømmer sig. Kroppen stilner,  og hun stønner let. 

Han nyder intenst hendes panik og kamp mod rebene. Selvom han beroliger hende med det samme, er ydmygelsen i situationen fuldendt, og et langt øjeblik suger han hendes støn og helt klare ubehag med situation til sig.

Hun er klar til at blive set af de andre mænd, han har inviteret til denne aften. Han åbner døren. De står rundt omkring i rummet ved siden af, vindrikkende og i samtale. Han går derind og bevæger sig rundt mellem dem, mens han nikker som tegn til, at alt er klart. Langsomt går de ind til hende. Han holder øje med de forskelliges reaktioner. Ikke alle, der er tilstede, har prøvet disse seancer før. De er alle særlig udvalgt af ham.

Han har også udvalgt hende specielt til dette. Han har set hende adskillige gange med hendes Herre, og han er glad for at have fået hende til denne aften. Slavinden ligger der, til hans store fryd. Hun er smuk, underkastet, kuet og lydig. En smuk genstand til fri afbenyttelse.

En Herre står henne ved hende, hans hænder kærtegner brysterne, niver i vorterne. Vurdere hende, hendes villighed. En anden mand står ved hendes side, han placere sit glas på hendes ryg. Han aer ballerne, lader hånden glide ned mellem dem, fanger skamlæberne og klemmer blidt.

Der står noget på hendes ryg! Forvirrede tanker får hendes krop til at give sig, inden hun får hold på sig selv og er helt rolig. Hun må være til rådighed og ikke gøre hans tillid til skamme. Tanken sender hende længere ind i underkastelsen. Hun prøver at holde styr på, hvad der sker med kroppen. Der er hænder, der berører brysterne,  og  samtidig bliver skamlæber og anus inspiceret.
Der kommer flere hænder til, de er overalt på hende. De niver, klemmer, og sætter stramme klemmer flere steder på kroppen.
Så mærker hun en krop op ad lår og baller. Det stive lem presser mod hende. Hans fingre trænger op i kussen, knepper hende. Safterne kommes på pikken og han trænger op i hende. Hun kan høre, han drikker lidt af sin vin, mens han knepper hende langsomt.

Rundt om hende tales der dæmpet. Fokus er ikke på hende. Dialogen mellem mændene er alvorlig og handler ikke om hende og dette. Langsomt går det op for hende, at hun er en genstand, sat i dette rum, for at de tilstedeværende kan benytte sig af hende, når de har lyst, når de trænger.
Liderligheden tager til og hun forsvinder længere ind i submissiviteten.

Buttplugen fjernes. Manden med vinen er gået og en anden tager over. Hans klemmer ballerne, slår dem lidt med flad hånd, smør dem ind i hendes safter. Han masserer hendes røv, trænger op, en finger, to fingre, tre fingre.
Da hun er klar, trænger han op i hende. Han er stor, hun giver sig og klynker. Fastholdt, som hun er, kan hun intet stille op. Han knepper hende hårdt og længe.
Samtidig bliver der sat lodder i brystklemmerne, så hendes bryster smerter. De er stadig stramt bundet op med reb.  Det strammer i huden, da de bliver trukket nedad.

Gagen fjernes, men inden hun får tid til at lukke munden sammen, er der flere fingre deri. De mærker på hendes tænder, vrider læberne fra hinanden. Hun lugter cognac og tobak fra hænderne. Så rammer hans pik hendes læber, den kører hen over dem, frem og tilbage. Den dufter stærkt og krydret af sex, blandet med sæbe og sved. Den tvinger sig vej ind i hende, i hendes mundhule. Han holder om hovedet med begge hænder, tempoet er støt og roligt. Hun hører hans grynt og suk. Tempoet stiger og pikken tvinger sig ned i halsen. Hun er snæver og hiver efter vejret mellem stødene. Der kommer host og spyt, det drypper på gulvet. Han fortsætter og halsen udvider sig, tager imod lemmet. Han fortsætter. Samtidig bliver hun stadig kneppet i røven, hårdt og fast.

Han ser dem gøre brug af hendes krop, af alle hendes huller. Han står i skyggen ved væggen. Pikken har han i hånden. Synet er bedre end forventet, og hun er fuldendt til seancen.
Det ses, at hun er på vej væk i sansernes tåger. Det er for tidligt. Han går hen og stiller sig ved hende. De 2 mænd, der er i gang, stopper stille.

Han løsner hende og får hende op og stå. Guider hende over til et bredt bord, hvor han lægger hende på maven og slipper armene fri for rebene. Han sætter hende op.
Hun får noget at drikke og et par minutter, til at komme sig.

Der er stadig mørkt og hun mærker varmen af de mange i rummet. Hun drikker taknemmeligt og spiser frugt. Hendes sanser bliver igen skarpe.

Der er hænder på hende igen, de er krævende. De får hende ned på ryggen, de spreder hendes ben og får hendes hoved ud over bordkanten.
En pik rammer kinden, en hånd tvinger hendes mund op, den trænger ind i munden, den knepper hende. Hun mærker, hvordan den svulmer, mens hun åbner sit mundhul, den fylder hende. Hånden tager om halsen og fjerne luften. Pikken lukker halsen, panikken ligger lige over overfladen. Da hun får lov at trække vejret igen, trækker han sig ud og kommer ud over hendes ansigt og bryst.

Fingre bearbejder hendes røvhul med noget vådt og køligt. Først to, så tre, hun udvides langsomt. Samtidigt er der nogen, der har taget fat i hendes ben, der tvinges ud til siden. Hænder aer og kilder hendes lægge, hendes inderlår. De napper hendes hud, kniber i den, hårdt.
Der arbejdes stadig på at udvide hende, og nu er der også fingre, der leger med kussen. Der bliver sat klemmer i skamlæberne, en efter en, mange.

Hun er forvirret, men tændt. Der er hænder mange steder på kroppen og indtrængen i alle huller. Langsomt giver hun slip, hendes sanser er overstimuleret. Kroppen reagere nu selv, instinktivt og ude af hendes kontrol.

Munden bliver kneppet efter tur. En kommer og sprøjter ind i hendes, noget af det sluges, noget løber ned af kinderne, drypper på gulvet. Læbens røde stift, er for længst væk, ud-smurt i ansigtet. Tæven er til-klistret af sekreter, sved og sperm, mascara og tårer.

Hun bliver kneppet i kussen nu, mens der stadig er flere fingre i anus. Hun føler sig let, svævende. Hun har sluppet virkeligheden og bevæger sig rundt i liderlighed og sødme. Hun føler sig høj og i ekstase.

Han sidder på hug ved hendes ansigt. Han ser på den pik, der bliver tvunget ned i halsen på hende. Holder øje med hendes åndedræt.
Så hvisker han stille helt henne ved hendes øre, at han er stolt af hende. Hvisker, at hvis hun får lov at komme, sker det kun, når han giver lov. Hun må heller ikke gå i sub-space, før han siger, hun skal. Hun har ingen vilje, den er hans, og derfor kan han bestemme hvad der sker, hvornår det sker og hvordan.
Fuld kontrol, med alt. Krop og sind.
Hendes tilfredsstillelse betyder intet og er ikke vigtig. Hun er til for deres tilfredsstillelse og kun en genstand til deres benyttelse.

Det er tydeligt, at hun høre ham.
Han er tilfreds. Det er fuldendt. En fantasi gjort til virkelighed.
Seancen kan fortsætte. Han overgiver igen slavinden til mængden af hungrene mænd, mens Han selv lader oplevelserne skylle ind over sig.
--
http://toessetanker.blogspot.com