Velkommen

Gennem bloggen forsøger jeg, at forholde mig til livets oplevelser med glæde, omtanke og positivitet.

torsdag den 27. oktober 2016

Han ser mig

 

 Hans øjne er sorte og har det helt specielle blik, som kun Han har. Jeg er fanget af det.

 Han kommer om til min stol, samler mit hår ovenpå hovedet og hiver mig op og stå. Jeg føler, hvordan jeg bliver slap i kroppen og alt stilner indeni. Jeg står på tæer, men han hiver stadig blidt opad. Det smerter let i hovedbunden, da nogle af hårene bliver revet ud.
Jeg giver mig. Han hiver mig rundt i stuen, jeg dingler lidt som en kludedukke, prøver at holde balancen samtidig med, at jeg er forsvundet ind i mig selv. Stønner blidt.
Livet står stille i noget tid. Sådan er det altid, når man tager mig i håret.

Jeg sidder på stolen igen med benene spredte, kønnet er udstillet, vådt og åbent. Han sidder overfor og holder mine ben adskilt med sine. Den ene hånd kærtegner min klit, blidt med spydt, den anden har fat omme i mit hår. Han er stærk og jeg kan ikke bevæge hovedet. Hans øjne borer sig ind i mine, og jeg er næsten hypnotiseret. Jeg hyperventilere lidt, både af fryd, lidt angst og af den seksuelle varme, der strømmer igennem kroppen.
Jeg er liderlig og har svært ved at sidde stille. Han bevæger en finger hen over klitoris, ganske forsigtigt, igen og igen. Ægger mig. Der bliver vådt på stolen.

Han ¨ser¨mig. Helt derinde, hvor ingen andre kommer.. næsten heller ikke mig selv. Jeg er ganske nøgen for hans blik. Han giver aldrig slip med blikket, når først jeg er der. Holder blikket fast, mens han gør ting ved min krop. Hvis jeg rør på en kropsdel og ikke har fået lov, behøver han blot rejse det ene øjenbryn og jeg bliver undskyldende og forfjamsket. Mit højeste ønske i dette øjeblik er at gøre alt for at gøre han tilfreds. Hele verden drejer sig om det, der sker lige dér i forbindelsen mellem os via blikket.

Det er frydefuldt og voldsomt på samme tid. Og stærkt vanedannende.

Hjertet bliver blidt og lukker verden ind. Verdens trummerum forsvinder og indtages af lyst og liderlighed, erotik, våde lange kys og varme hænder overalt på kroppen. Klimakset nærmer sig, og blikket holder mig fast.

Pludselig giver han slip og det føles som om jeg fryser. Han rejser sig og jeg føler mig med et helt alene. Sidder stille. Et spanskrør lægger sig på min skulder. Jeg ved, han vil slå med det, enten fordi jeg har været ulydig lige nu eller på et andet tidspunkt. Det betyder ikke noget, jeg har været ulydig, fordi han siger det. Det nytter ikke at sige ham i mod.

Jeg er ikke god til smerte, og det ved han. Det tænder ham, at se min frygt. Han siger, at nu er det her og at jeg jo ved, hvad det bruges til. Uden varsel rammer det mit inderlår. Jeg råber højt. Smerten er ulidelig, men samtidig har han taget fat i mit hår, så jeg bliver stille indeni. Jeg tager i mod smerten, fordi han har mig. Jeg ved, at han HAR mig, har fat i mit indre, i min vilje og i mig. Han trækker mig kun til grænsen, lidt over den men aldrig for meget.

Han griber mig. Ligger i hans favn med tårer på kinden. Føler hans arme om mig og hans trøstende ord. Kønnet er hævet og jeg er voldsomt liderlig, hele kroppen skriger efter at blive taget. Og jeg ved at mit ønske bliver opfyldt lige om lidt.

Trøjborg. Med Hr. B. Sommeren 2016
soltøsen

1 kommentar:

  1. Skønt at læse dine ord igen <3.

    Kærlige hilsner,
    fannyo

    SvarSlet